Ανταλλακτικά

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά, γνήσια και μη στις καλύτερες τιμές, για τις οικιακές και επαγγελματικές συσκευές σας.

Βρείτε το ανταλλακτικό που χρειάζεστε, στις κατηγορίες που ακολουθούν:

antallaktika ksanthoulis

Πλυντήρια Ρούχων

antallaktika plintirio rouxwnanthoulhs

Ανταλλακτικά εξαρτήματα για όλα τα πλυντήρια ρούχων, γνήσια και μη για την επισκευή του πλυντηρίου σας όπως αντιστάσεις, αμορτισέρ, βαλβίδες, αντλίες, ρουλεμάν, τσιμούχες κτλ.

Πλυντήρια Πιάτων

antallaktikaα plintirio piatwnanthoulhs

Ανταλλακτικά εξαρτήματα για όλους τους τύπους πλυντηρίων πιάτων, ελεύθερα και εντοιχιζόμενα όπως αντλίες πλύσεως, αντλίες αποχέτευσης, βαλβίδες, πρεσοτάτες, θερμοστάτες κλίξον κτλ.

Ψυγεία

antallaktika psigeiaanthoulhs

Ανταλλακτικά εξαρτήματα για ψυγεία, καταψύκτες, ψυγειοκαταψύκτες όλων των κατασκευαστών και τύπων όπως ανεμιστήρες, μεντεσέδες, μοτέρ, πλακέτες, θερμοστάτες, αισθητήρες κτλ.

Κουζίνες

antallaktika kouzinesanthoulhs

Ανταλλακτικά εξαρτήματα για όλες τις ηλεκτρικές κουζίνες με κεραμικές η μαντεμένιες εστίες όλων των εταιρειών όπως εστίες, αντιστάσεις, αερόθερμα, μεντεσέδες, μοτέρ φτερωτές, πλακέτες θερμικά κτλ.

Στεγνωτήρια

antallaktika stegnwthriaanthoulhs

Ανταλλακτικά εξαρτήματα για όλους τους τύπους και μάρκες στεγνωτηρίων όπως ιμάντες, αντιστάσεις, αισθητήρες ράουλα, αντλίες κτλ.

Μικροσυσκεύες

antallaktika mikrosyskeuesanthoulhs

Ανταλλακτικά εξαρτήματα για όλες τις ηλεκτρικές μικροσυσκευές όλων των εταιρειών όπως  αντιστάσεις, θερμοστάτες, αντλίες, βαλβίδες, δοχεία νερού, καλύμματα, σιδερόπανα, φίλτρα κτλ.

Σκούπες

antallaktika skoupesanthoulhs

Από ένα διακόπτη μέχρι αντικατάσταση του μοτέρ και βέβαια σακούλες και βάσεις για όλες τις μάρκες ηλεκτρικών σκουπών που κυκλοφορούν στην αγορά, με φωτογραφίες και αναλυτικές διαστάσεις για να βρείτε σίγουρα αυτήν που ψάχνετε.

Καφετιέρες

antallaktika kafetieresanthoulhs

Εξαρτήματα για όλες τις καφετιέρες και αναλώσιμα υλικά καθώς και ανταλλακτικά όπως κανάτες, φλάντζες, σωλήνες και υλικά αφαλάτωσης.

Αναλώσιμα

antallaktika analosimaanthoulhs

Αξεσουάρ και καθαριστικά για τη συντήρηση των συσκευών σας όπως καθαριστικά αλάτων και μυκήτων για πλυντήρια ρούχων και πιάτων, καθαριστικά κλιματιστικών, αρωματικά σκούπας, ξύστρες κεραμικών εστιών κουζίνας  υλικά αφαλάτωσης για καφετιέρες και σίδερα κ.α.

Χύτρες

antallaktikautresanthoulhs

Ανταλλακτικά αναλώσιμα για την επισκευή της χύτρας όλων των εταιρειών όπως χειρολαβές, άξονες, βαλβίδες, λάστιχα κτλ.

Σκέψου οικονομικά, Σκέψου οικολογικά, Σκέψου ... ανταλλακτικά!

Με το σύνθημα αυτό, καλούμε τον καταναλωτή να αγοράσει αντί για καινούργια συσκευή, το ανταλλακτικό για την επιδιόρθωσή της και να:

Σκεφτεί οικονομικά εξοικονομώντας χρήματα από την επισκευή της χαλασμένης συσκευής. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, η αξία του ελαττωματικού ανταλλακτικού δεν υπερβαίνει σε κόστος το 5-10% της συνολικής αξίας της συσκευής.

Σκεφτεί οικολογικά αποφεύγοντας να επιβαρύνει το περιβάλλον πετώντας τη χαλασμένη του συσκευή. Περισσότεροι από 160.000 τόνοι οικιακών συσκευών πετιούνται κάθε χρόνο μόνο στη χώρα μας. Τα υλικά τους θα παραμείνουν ανέπαφα για εκατοντάδες χρόνια μολύνοντας τον πλανήτη.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, στο κατάστημα μας για να σας εξυπηρετήσουμε με χαμόγελο και φροντίδα στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.