Η Εταιρεία

Η επιχείρηση Ξανθούλης ιδρύθηκε το έτος 1993 από τον κ Ηλία Ξανθούλη με κύρια δραστηριότητα την επισκευή ανταλλακτικών. Στη συνέχεια ακολούθησε και η εμπορία ανταλλακτικών ειδών με συνέπεια και αξιοπιστία σε κάθε εργασία. Το κατάστημα εμπορεύεται ανταλλακτικά για όλες τις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές καθώς και πολλές ηλεκτρικές οικιακές συσκευές των καλύτερων και μεγαλύτερων παγκοσμίως εταιρειών. Εδώ θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά για χύτρες Fissler, Sitram, Seb-Tefal, Fagor.

Σήμερα η επιχείρηση μας είναι επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών:

  • BOSCH
  • SIEMENS
  • NEFF
  • PITSOS
  • MIELE
  • AEG
  • ZANUSSI
  • ELECTROLUX
  • JURO PRO
  • SINGER

Οι επισκευές διαθέτουν έως και δυο χρόνια εγγύηση, προσφέροντας στον καταναλωτή την ασφάλεια και την αξιοπιστία σε κάθε του συναλλαγή και υπηρεσία.

Με την πολυετή εμπειρία, το άρτιο οργανωμένο δίκτυο συνεργατών, τους καταρτισμένους τεχνικούς και τις τεχνικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, η εταιρεία στέκεται αποτελεσματικά και με υπευθυνότητα δίπλα στον απαιτητικό καταναλωτή, στον επαγγελματία συνεργάτη.

Το εξειδικευμένο συνεργείο διαθέτει μια σειρά από έμπειρους τεχνικούς, οι οποίοι δίνουν άμεση και υπεύθυνη λύση σε κάθε πρόβλημα της ηλεκτρικής σας συσκευής. Συμμετέχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε επιμορφωτικά σεμινάρια με σκοπό να παρακολουθούν τις νέες εξελίξεις, καινοτομίες και τεχνικές υπηρεσίες με σκοπό να δίνουν λύση σε όλες τις σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές. Αυτό λοιπόν έχει ως αποτέλεσμα η τεχνογνωσία από όλους τους τεχνικούς κάθε ειδικότητας να αποτελεί την εγγύηση για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία πελάτη.

 

Κατάστημα Miele Store στον Πύργο

Μετά από 20 χρόνια πορείας στα ανταλλακτικά και τις επισκευές η επιχείρηση Ξανθούλης επεκτείνει την δραστηριότητά της με τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος σε συνεργασία με την εταιρεία Miele και με την επωνυμία Miele Store. Το κατάστημα αυτό βρίσκεται στον Πύργο, Παπαφλέσσα 27 και σας δίνει την ευκαιρία για τη καλύτερη ενημέρωσή σας και φυσικά τις καλύτερες αγορές σας. Στο χώρο θα βρείτε όλα να αναλώσιμα καθαριστικά και απορρυπαντικά  καθώς και σακούλες και ηλεκτρικές σκούπες της εταιρείας Miele. Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα δίπλα σας με σκοπό να λύσει κάθε σας απορία και να διευκολύνει κάθε σας αγορά.

Στο κατάστημα μπορείτε να ενημερωθείτε για αποκλειστικά καινούργια προϊόντα της εταιρείας Miele.

Γιατί να επιλέξετε συσκευές Miele;

Από την ίδρυσή της το 1899, η Miele τηρεί την υπόσχεση «Πάντα καλύτερα» που συνοδεύει την επωνυμία της. Σημαίνει ότι: Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υπερέχουμε έναντι των υπόλοιπων προμηθευτών και καταβάλλουμε προσπάθεια να γινόμαστε καλύτεροι από αυτό που είμαστε. Έτσι οι πελάτες μας διαβεβαιώνονται ότι θα αποκτήσουν τις καλύτερες οικιακές συσκευές αναλόγως των χρημάτων που διαθέτουν. Αυτό είναι που καθιστά τη Miele μοναδική. Η επιλογή συσκευής Miele αποτελεί σοφή απόφαση, πιθανότατα για όλη σας τη ζωή.

xanthoulhs katastima
xanthoulis katastima
xanthoulis katastima